top of page

BISOL heeft het EPD Noorwegen Certificaat ontvangen

Met groot genoegen delen wij opwindend nieuws met u: ons bedrijf heeft onlangs het Environmental Product Declaration (EPD)-certificaat ontvangen, gecertificeerd en uitgegeven in Noorwegen. Deze belangrijke mijlpaal onderstreept onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en transparantie in ons productaanbod.

Wij zijn bijzonder trots om aan te kondigen dat verschillende van onze producten nu gecertificeerd zijn met het EPD, waaronder:

 

   •         BDO fotovoltaïsche zonnepanelen: Duplex, Bifacial, Supreme

   •         Spectrum fotovoltaïsche zonnepanelen: Deep Red, Forest Green, Terracotta Orange, BIPV

  •   BBO fotovoltaïsche zonnepanelen: Duplex en Bifaciaal

 

Het EPD-certificeringsproces beoordeelt de milieu-impact van deze producten gedurende hun gehele levenscyclus, van de winning van grondstoffen tot aan de afvalverwerking aan het einde van hun levensduur. Deze certificering biedt onze klanten en partners betrouwbare en transparante informatie over de milieuprestaties van onze producten.


Daarnaast zijn we verheugd u te informeren dat we momenteel werken aan de wederzijdse erkenning door zowel het EPD International als EPD Italy. Zodra deze erkenning is verkregen, zal dit de internationale geloofwaardigheid van onze producten verder versterken en nieuwe mogelijkheden openen op belangrijke markten in Europa en daarbuiten.


Wij danken u hartelijk voor uw voortdurende vertrouwen en steun in onze missie om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden.


Wij houden u graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen!


BISOL Group

 

Commentaires


bottom of page